Anmälan

Anmälan

För att vara fullt anmäld till lajvet så skall nedanstående formulär vara ifyllt samt att anmälningsavgiften ska vara insatt på följande konto:

 

Clearingnummer: 8417-8

Kontonummer: 934349847-4

Bank: Swedbank

 

Märk betalningen tydligt med ditt för- och efternamn och antal barn så att vi vet för vem eller vilka betalningen avser. Om betalning görs efter den 1 juli är du skyldig att medtaga kontoutdrag och visa upp det i inchecken.

 

Pris (Inklusive mat! Dvs ordentlig frukost och middag)

Tisdag till söndag:

600:- Ordinarie pris

750:- Efter sista anmälningsdatum.

900:- Betala på plats.

 

Torsdag kväll till söndag: (middag torsdag kväll ingår ej)

300:- Ordinarie pris

400:- Efter sista anmälningsdatum.

500:- Betala på plats

 

Priser för barn (OBS! Alla barn oavsett ålder anmäls separat)

0 till och med 8 år = Gratis

9 till och med 15 = Halva priset

16 år och upp = Ordinarie pris

 

Anmälan som inkommer efter sista anmälningsdatum innebär svårigheter för oss med att ordna boende och intriger. Boende i egna inlajv-anpassade tält är givetvis tillåtet på anvisad plats.

 

Värt att uppmärksamma är att anmälningsformuläret inte går att redigera i efterhand, så läs igenom hemsidan och fundera över din roll om du är osäker innan du fyller i det. Har du frågor eller funderingar så går det bra att höra av sig till: kontakt@kampeniringen.se

 

Sista anmälningsdagen är söndagen den 13 maj 2018. Vi råder dock er som vill spela kämpar att anmäla er tidigare än detta för att kunna samordna med workshops. Se mer under sökta roller.

 

Anmälan - Del 1

Praktisk anmälan. (Obligatorisk) Om du vill ha intriger på lajvet ska du också fylla i intriganmälan nedan senast den 13:e maj. Om du inte vill ha några intriger räcker det med att fylla i del 1.

 

Anmälan - Del 2

Intriganmälan. För att få intriger ska denna vara ifylld senast den 13:e maj. Observera att du också måste fylla i del 1 för att vara anmäld till lajvet