Anmälan

Anmälan  

För att vara fullt anmäld till lajvet så skall nedanstående formulär vara ifyllt samt att anmälningsavgiften ska vara insatt på följande konto:


Clearingnummer: 8417-8

Kontonummer: 934349847-4

Bank: Swedbank


Alternativt swisha till:

123 276 48 43 (Berghemsvänner KIR)


Märk betalningen tydligt med ditt för- och efternamn och ev. antal barn så att vi vet för vem eller vilka betalningen avser. Undvik otydliga klumpbetalningar! Om betalning görs efter den 1 juli är du skyldig att medtaga kontoutdrag och visa upp det i inchecken alt. swisha på plats.


Pris

Inklusive mat! Dvs ordentlig frukost och middag samt kaffe och te på värdshuset samt måltidsdryck tis till och med lördag. 

800:- Ordinarie pris

950:- Efter 1 maj

1200:- Betala på plats.


Halva lajvet: (då räknas 2 hela dagar med mat)

400:- Ordinarie pris

550:- Efter 1 maj

700:- Betala på plats


Priser för barn (OBS! Alla barn oavsett ålder anmäls separat)

0 till 5 år = Gratis
6 till 15 år = Halva priset

16 år och upp = Ordinarie pris


Sista anmälningsdag

För att få intriger, ev. kunna bli placerad i ett hus SAMT för husägare:

Fredag den 1 maj 2020


(Sista anmälningsdag för att garanteras mat på lajvet: 23 juni)


Efter sista anmälningsdag

Anmälan som inkommer efter sista anmälningsdatum innebär svårigheter för oss med att ordna boende och intriger. Boende i egna inlajv-anpassade tält är givetvis tillåtet på anvisad plats. Begränsat antal platser i hus finns - anmäl dig innan sista anmälningsdatum för att ha en möjlighet till plats. Behov och först till kvarn tillämpas. 


Värt att uppmärksamma är att anmälningsformuläret inte går att redigera i efterhand, så läs igenom hemsidan och fundera över din roll om du är osäker innan du fyller i det. Har du frågor eller funderingar så går det bra att höra av sig till: kontakt@kampeniringen.se
Praktisk anmälan. (Obligatorisk)
Om du vill ha intriger på lajvet ska du också fylla i intriganmälan nedan senast den 1:a maj. Om du inte vill ha några intriger räcker det med att fylla i del 1.


Intriganmälan.
För att få intriger ska denna vara ifylld senast den 1:a maj. Observera att du också måste fylla i del 1 för att vara anmäld till lajvet.